agora

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

AGORA (A Group of Retail Assets Sweden AB) (publ) är listat på Nasdaq First North och fokuserar på detaljhandelsfastigheter. Vår affärsidé är att skapa de mest attraktiva mötes- och handelsplatserna på orten. Bolaget har 23 fastigheter på 16 orter. Den sammanlagda ytan uppgår till ca 270 000 kvadratmeter till ett värde av ca 4,3 miljarder kronor.  Målet är att fortsätta växa både på befintliga orter och nya.
Läs mer på agoraretail.se

Vi söker en teknisk chef till regionen Mälardalen som ansvarar för daglig drift och skötsel, tekniska installationer, samt myndighets- och försäkringsfrågor. Som teknisk chef har du en gedigen grund inom fastighetsteknik, med flera års arbetslivserfarenhet från branschen. Du ansvarar självständigt för ditt arbete och har lätt för att samarbeta prestigelöst och med integritet.

Du vill vara med och utveckla AGORA tillsammans med oss, samt ser möjligheter i att alla processer och strukturer ännu inte är låsta.

Ett företags framgång vilar till mycket stor del på människorna i företaget. De personer som valt att börja hos oss har sammantaget mycket bred erfarenhet inom de områden som är viktiga för Agora. Vi har mångårig erfarenhet från flera av landets största och bästa köpcentrumföretag, liksom från välkända detaljister och från alla typer av fastighetsslag.

Vi eftersträvar ett klimat och en kultur som bygger på några nyckelord: människor, rak, pålitlig, ambitiös och kunnig. Vår uppfattning är att den enskilda individen, och samarbetet mellan oss som individer, betyder mer än allt annat.

Precis som vi, vill du bli bäst på det du gör.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår ansvar för styrning och uppföljning av drift- och underhållsentreprenad. Du hanterar även det löpande säkerhetsarbetet och uppföljning av säkerhetsrutiner och myndighetskrav. Budgetar och prognoser för investeringar och kostnader är centralt i rollen och där ingår också kostnadsansvar för underhåll och drift.
Du ansvarar för den löpande underhållsplaneringen, samt för energieffektiviserande åtgärder och löpande driftoptimering. I arbetet ingår också projektledning vid hyresgästanpassningar och underhållsprojekt. Du har personalansvar och rapporterar till fastighetschefen.

I denna rekrytering samarbetar AGORA med Exclamation Executive Search. Vid frågor kontakta Marita 073-521 52 21

[fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=mailto:anna@exclamation.se?subject=Teknisk Chef linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”3d” buttoncolor=”” button=”Anna@exclamation.se” title=”Välkommen att skicka din ansökan till” description=”” margin_top=” ” margin_bottom=”” animation_type=”bounce” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/fusion_tagline_box]

[fusion_sharing tagline=”Dela i sociala medier” tagline_color=”” title=”Teknisk Chef” link=” http://exsearch.exclamation.se/teknisk-chef/” description=”AGORA söker Teknisk Chef till regionen Stockholm-Mälardalen som ansvarar för daglig drift och skötsel, tekniska installationer, samt myndighets- och försäkringsfrågor.” pinterest_image=”” icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”4px” box_colors=”” icon_colors=”” tooltip_placement=”” backgroundcolor=”” class=”” id=””][/fusion_sharing][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]