agora

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

AGORA (A Group of Retail Assets Sweden AB) (publ) är listat på Nasdaq First North och fokuserar på detaljhandelsfastigheter. Vår affärsidé är att skapa de mest attraktiva mötes- och handelsplatserna på orten. Bolaget har 23 fastigheter på 16 orter. Den sammanlagda ytan uppgår till ca 270 000 kvadratmeter till ett värde av ca 4,4 miljarder kronor.
Läs mer på agoraretail.se

AGORA är ett fastighetsföretag som driver och utvecklar detaljhandelsfastigheter på flera orter i Sverige. Vi letar efter dig som vill vara med och forma Sveriges mest attraktiva mötes- och handelsplatser. Hos oss är personlighet och engagemang lika viktigt som formella erfarenheter.

Ett företags framgång vilar till mycket stor del på människorna i företaget. De personer som valt att börja hos oss har sammantaget mycket bred erfarenhet inom de områden som är viktiga för Agora. Vi har mångårig erfarenhet från flera av landets största och bästa köpcentrumföretag, liksom från välkända detaljister och från alla typer av fastighetsslag.

Vi söker en senior projektledare för våra kommersiella projekt i Mälardalen. Som projektledare tillhör du företagets teknikgrupp inom förvaltningen och har ett nära samarbete med både vår egen personal, externa partners och våra kunder. Ditt ansvarsområde består bland annat av att:

– Genomföra kommersiella utvecklings-, bygg- och underhållsprojekt
– Leda projektet i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid
– Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler
– Leda projekterings-, bygg- och ekonomimöten, mm
– Bevaka myndighetskrav i projekten, såsom bygglov, bygganmälan, brandskydd, miljö etc.
– Stödja förvaltningsorganisationen avseende projektfrågor, entreprenadformer och entreprenadjuridik
– Ansvara för upprättade av förfrågningsunderlag, intagande av anbud och utvärdering
– Ansvarar för upphandling av projekt samt upprätta och skriva konsult-/entreprenadavtal
– Ekonomisk uppföljning, med budgetansvar. Upprätta slutkostnadsprognoser
– I slutfasen överlämna till drift- och förvaltningsorganisationen

Erfarenhet och utbildning
Vi tror att du som söker har högskoleutbildning eller eftergymnasial yrkesutbildning inom bygg. Vidare har du flera års erfarenhet inom kommersiell byggprojektledning, tidigare erfarenhet av bygg och fastighetsbranschen med inriktning mot retail och detaljhandel. Du har förmodligen en bakgrund från detaljistledet, entreprenör- eller konsult- eller fastighetssektorn. Du har förståelse för den kommersiella processen och de särskilda utmaningar som kommer av att genomföra förändringar i en pågående retailmiljö. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personligt
För att trivas i rollen måste du ha stark drivkraft och ett stort intresse för kommersiell utveckling av fastigheter och detaljhandel. Vi eftersträvar ett klimat och en kultur som bygger på några nyckelord: människor, rak, pålitlig, ambitiös och kunnig. Vår uppfattning är att den enskilda individen, och samarbetet mellan oss som individer, betyder mer än allt annat.

I denna rekrytering samarbetar AGORA med Exclamation Executive Search. Vid frågor kontakta Marita Ribohn Larssson 0735-21 52 21

[fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=mailto:Anna@exclamation.se?subject=Kommersiell_byggprojektledare_Mälardalen linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”3d” buttoncolor=”” button=”anna@exclamation.se” title=”Välkommen att skicka din ansökan till” description=”” margin_top=” ” margin_bottom=”” animation_type=”bounce” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/fusion_tagline_box]

[fusion_sharing tagline=”Dela i sociala medier” tagline_color=”” title=”kommersiell byggprojektledare till Mälardalen” link=” http://exsearch.exclamation.se/byggprojektledare/” description=”kommersiell byggprojektledare till Mälardalen.” pinterest_image=”” icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”4px” box_colors=”” icon_colors=”” tooltip_placement=”” backgroundcolor=”” class=”” id=””][/fusion_sharing][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]